één platform om al JE zorgsystemen centraal te beheren

Een totaaloplossing

Met het CareFull AT-platform kan je verpleegoproep, alarmbeheer, toegangscontrole, videofonie en zorgdomotica gecentraliseerd beheren. We integreren onze eigen toestellen en zorgsoftware in één betrouwbaar netwerk, waarbij zorgsystemen van andere leveranciers ook gekoppeld of geïntegreerd kunnen worden. Je hebt dus 1 partner en aanspreekpunt voor de hardware, software en al deze verschillende technologieën

Samen bepalen we welke oplossingen van toepassing zijn. Met de gebruiksvriendelijke beheersoftware kan je bovendien zelf namen aanpassen, badges aanmaken en/of geautomatiseerde processen programmeren en aanpassen.

Onbeperkte mogelijkheden, toepassingen en functionaliteiten dus!

Met het innovatieve AT-platform en de unieke Alphanet technologie kan je software en hardware gecentraliseerd beheren.

AT-Platform

AT-Platform

Nog meer zorgkwaliteit dankzij bedrijfszekere verpleegoproepsystemen mét mobiele meldingen en spreek- en luisteropties.

Verpleegoproep

Verpleegoproep

Toegangscontrole om te bepalen wanneer en voor wie bepaalde deuren mogen openen, maar ook dwaaldetectie en lokalisatie.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Nog meer zorgcomfort voor patiënten en bewoners dankzij intelligente sturingen in de kamer.

Kamerautomatisatie of zorgdomotica

Kamerautomatisatie of zorgdomotica

We sturen elk type alarmmelding naar de juiste persoon, afdeling of toestel en voorzien escalatiebeheer voor een correcte en feilloze calamiteitenprocedure.

Alarmbeheer

Alarmbeheer

Met multifunctionele en interactieve beeldschermen creëren we intelligente videofonie en communicatie oplossingen voor diverse toepassingen.

Videofonie & deurcommunicatie

Videofonie & deurcommunicatie

En nog veel meer…

Ook koppelingen met systemen van externe partners zoals brandcentrales, alarmservers, gebouwenbeheersysteem, tijdsregistratiesystemen, enz… zijn mogelijk.

24/7 service

Met een bedrijfszekere infrastructuur dankzij het performante AT-platform, heb je één aanspreekpunt voor hardware en software met 24/7 technische ondersteuning voor maximale gemoedsrust.

HULP NODIG?

Eerst praten, dan denken en daarna pas doen

We ontwikkelen en configureren onze technologieën voor de zorgsector steeds op maat met een praktijk- en toekomstgerichte blik. Daarom starten we elke lange-termijnsamenwerking met een vrijblijvend kennismakend gesprek. Zo kunnen we je noden en voorkeuren duidelijk in kaart brengen en al je vragen over onze mogelijkheden en service beantwoorden.

Contacteer ons