Haal jij een van de openstaande vacatures bij CareFull van deze pagina?

Geen doorsnee vacatures

CareFull is zeker geen doorsnee technologiebedrijf. We werken met innovatieve spitstechnologie in nichemarkten die we door en door kennen en waar we echt een verschil kunnen maken. Met het AT-platform, de draadloze Alphanet technologie en intelligente parkeeroplossingen creëren we gebruiksvriendelijke totaaloplossingen die uniek zijn op de markt. Voor onze vacatures zoeken we daarom enthousiaste, leergierige en gedreven witte raven die net zo veel zin hebben in een job met impact als wij.

GEZOCHT
ACCOUNT MANAGER (M/V)
MET EEN HART VOOR ZORG!

Ben jij gebeten door de technologiekriebels en wil je in je job echt een verschil kunnen maken voor anderen? Dan ben jij precies de account manager die we zoeken om onze sales afdeling te versterken. In deze job komen je social skills én je analytisch denkvermogen immers goed van pas.

Een afwisselende functie

Binnen onze sales afdeling beheer je een aantal klanten van CareFull en ga je op zoek naar nieuwe klanten. Je denkt mee met deze klanten of prospecten en werkt oplossingen uit op basis van hun wensen en verwachtingen. Je gaat ook na of ze tevreden zijn met de aangeboden oplossingen of diensten en wat beter kan.
Het takenpakket is gericht op het genereren van een hogere omzet door middel van relatiebeheer, het werven van nieuwe klanten en het adviseren omtrent marktontwikkelingen en kansen.

Onze ideale collega

 • Kan kennis verwerven van producten, oplossingen en/of diensten en deze kennis op peil houden
 • Benadert potentiële klanten en geeft professionele presentaties
 • Onderhoudt de relatie met bestaande klanten door het tijdig en uitgebreid informeren over producten of diensten, of door nieuwe mogelijkheden voor te stellen
 • Fungeert als eerste aanspreekpunt tussen de klant en het bedrijf
 • Biedt ondersteuning aan de klant, zowel technisch als organisatorisch
 • Signaleert behoeftes van de klant en verzorgt het advies hierover
 • Volgt ontwikkelingen in de markt op en kan tijdig anticiperen
 • Voert een gedegen administratie (met bijvoorbeeld correspondentie, contracten en offertes)
 • Heeft een winnaarsmentaliteit
 • Is een solution seller
 • Heeft ervaring in een technisch-commerciële functie
CareFull multimediascherm

What’s in it for you?

Je krijgt van bij de start verantwoordelijkheid en komt meteen in contact met klanten : zowel op locatie als in de eigen showroom kun je de oplossingen van Carefull demonstreren. Elke dag draag je een steentje bij aan een betere zorgkwaliteit en zorgcomfort voor anderen. Je toekomstige collega’s delen met plezier al hun tips en tricks.  

Be fast or be sorry!

Is deze vacature op je lijf geschreven? Top! Dan kijken we ernaar uit om je te ontmoeten. Stuur je cv door naar hello@carefull.be en pen in enkele zinnen neer waarom je bij CareFull wil komen werken. Ook daar zijn we erg benieuwd naar!

Onze vacatures sharen met collega’s en vrienden? Dat mag natuurlijk. Tnx alvast!

We care about working together!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.