Toegangscontrole en parkeeroplossingen voor diverse toepassingen

Professionals met kennis van zaken

CareFull plaatst intelligente toegangscontrole voor voertuigen en personen op diverse parkeerterreinen. Een parkeerterrein inrichten, gecentraliseerd parkeerbeheer met voertuigidentificatie of een parking betalend maken? Met onze gecombineerde expertise kunnen we een allround- en maatwerk service mét technische ondersteuning achteraf bieden.

We kunnen desgewenst nog een stapje verder gaan en de geautomatiseerde parkeersystemen ook integreren met de centrale beheersoftware voor indoor toegangscontrole via het CareFull AT-platform.

Enkele mogelijke toepassingen

Met op maat gefabriceerde en geconfigureerde parkeersystemen zijn tal van toepassingen mogelijk. Misschien had je wel een van onderstaande plannen of een combinatie ervan in gedachten?

  • parking betalend maken voor iedereen of enkel betalend voor bezoekers
  • gecontroleerde toegang naar ondergrondse parking van de zorginstelling
  • parkeerterrein buiten de openingsuren afsluiten met fysieke barrières
  • bezoekers registreren via ID-lezers, scanners of nummerplaatherkenning
  • de parking controleren en beheren met slimme videofonie oplossingen
  • koppeling tussen automatisch parkeersysteem en tijdsregistratiesoftware
  • camping- of hotelgasten vanop afstand inchecken op andere vestigingen
  • enz…

Ook voor de parking inrichting heb je heel wat keuze

Slagbomen, zuilen, betaalautomaten, signalisatie, ... We leveren en plaatsen echt alles. Daarvoor kunnen we rekenen op ons eigen plaatsingsteam, de CareFull netwerk engineers en enkele vaste partners voor de installatie.

Onze klanten

We hebben over de jaren heen al talloze parkeerterreinen ingericht voor organisaties in diverse sectoren. In de zorgsector plaatsten we al oplossingen voor betaalparkings of private parkeergarages bij woonzorgcentra, ziekenhuizen en psychiatrische instellingen. Ook met specifieke toepassingen zoals, voetgangerssluizen en de toegang naar containerparken hebben we gerichte ervaring. Op eenvoudig verzoek sturen we enkele referenties toe.

Voor we beginnen tekenen…

Laten we eerst vrijblijvend kennismaken en je voorkeuren bespreken. Pas daarna denken en tekenen we een doordacht parkeerplan uit.

Graag een offerte?