Technologie voor de zorg en parkeeruitrusting? Een bewuste keuze!

When technology matters

Het lijkt op het eerste zicht een ietwat vreemde combinatie, maar er is wel degelijk een logische verklaring voor de combinatie van technologie voor de zorg en parkeersystemen. CareFull is namelijk een spin-off van Alphatronics. Een Belgisch bedrijf met internationaal marktaandeel in alles wat met intelligente toegangscontrole te maken heeft. Om aan de groeiende vraag te voldoen, werd in 2013 beslist om een aparte en gespecialiseerde firma op te richten voor de zorg gerelateerde services.

CareFull Alphatronics Lokeren

Een jong bedrijf met veel ervaring

Hoewel CareFull nog maar enkele jaren bestaat, is de in-house expertise niet te onderschatten. De senior netwerk en system engineers hebben eerst jarenlang ervaring in de technologie- & zorgsector opgedaan en zijn zeker niet aan hun proefstuk toe.

Net omdat we de specifieke noden van de zorgsector zo goed kennen, konden we een baanbrekend platform ontwikkelen dat technologie voor de zorg aanzienlijk performanter maakt. Het AT-platform in combinatie met draadloze Alphanet technologie is nog steeds uniek op de Belgische markt.

Waar CareFull voor staat

  • praktijkgerichte en bedrijfszekere technologie
  • focus op procesoptimalisatie en betere zorgkwaliteit
  • schaalbare en uitbreidbare informaticasystemen
  • voor kleine, groeiende en grote zorgorganisaties
  • keuze tussen bekabelde of draadloze netwerken
  • gebruiksvriendelijke interfaces en duidelijke taal
  • 24/7 technische ondersteuning en snelle respons
  • 1 platform, 1 server en 1 geheel voor hard- en software
  • totaaloplossing voor indoor & outdoor toegangscontrole
  • technische installaties door uiterst ervaren techniekers

Eén partner voor merkoverschrijdende totaaloplossingen

CareFull levert niet alleen de draadloze Alphanet oplossing en het AT-platform, maar ook talloze hardware en zorgsystemen om daaraan te koppelen. Interactieve beeldschermen, multifunctionele deurbodes, polszenders met locatiebepaling bijvoorbeeld.

Het CareFull platform functioneert echter merkonafhankelijk en leverancier overschrijdend. Je kan ook bepaalde software en hardware van andere fabrikanten op dit platform laten draaien en zo naar wens functionaliteiten aan het centraal beheersysteem toevoegen. Ook koppelingen met niet-zorg gerelateerde en externe systemen zijn mogelijk. Een koppeling met een alarmserver of bedrijfseigen systemen bijvoorbeeld.

Indien je nog geen voorkeurleveranciers hebt voor bepaalde software, hardware of mobiele apps brengen we je met plezier in contact met onze vertrouwde partners.

Even brainstormen?

Wil je jouw plannen en onze mogelijkheden eens vrijblijvend aftoetsen? Nodig ons gerust uit om te komen luisteren en toe te lichten.

Contacteer ons